denieuwebibliotheek FlevoMeer Bibliotheek

MijnLeeskring.nl

  1. Home > 
  2. Oproepen

Oproepen

Almere

Jacqueline (stuur email)
08-09-2019
Graag zou ik in contact komen met mensen die het leuk vinden om boeken te lezen en te bespreken over de stoïcijnse levenskunst en Spinoza. Zo eens in de 6-8 weken bij elkaar komen lijkt mij een mooi streven.

Almere

Mary (stuur email)
25-05-2019
Ik ben op zoek naar mensen in Almere om een leeskring mee te vormen, waarbij we om de 4-6 weken bij elkaar komen. Mijn interesse gaat uit naar boeken van Hans Stolp, Bram Moerland of andere gnostici.

Lelystad

Neval Gölay (stuur email)
23-04-2019
Ik ben Neval Gölay, 57 jaar en ik wil graag lid worden van een leeskring in Lelystad die zich bezighoudt met literaire romans. Graag met andere vrouwen/mannen 50+. Alvast bedankt.

Almere

Adri (stuur email)
11-04-2019
Het lijkt mij (Adri, 48 jaar) leuk om een leeskring op te richten. Het thema is boeken die verfilmd zijn waarbij we dan nog ook nog de film aansluitend kijken. Ik dacht aan eens per vier tot zes weken bij elkaar komen, roulerend bij iemand thuis. Ben je een boeken én filmliefhebber meld je dan aan en vermeld even kort wat voor genre in film en boeken je aanspreekt. Dames en heren van alle leeftijden zijn welkom.

Almere

Esther (stuur email)
17-01-2019
Hi lieve mensen, Mijn naam is Esther, 27 jaar en gek op het lezen van boeken. Ik ben op zoek naar een groep jonge mensen (rond de 20/30) die met mij een leeskring zouden willen starten! In plaats van een boek bespreken te bespreken met een kop koffie, nemen we een een glas wijn bij. Ik sta open voor alle genres. Mijn doel is voornamelijk om te laten zien dat lezen niet suf hoeft te zijn en hoe leuk is het om met leeftijdsgenoten lekker over boeken te kunnen kletsen. Weet je een goede leeskring voor mij? Of lijkt je mijn idee super gezel? Schroom niet en reageer

Almere Stad

Yvonne (stuur email)
03-01-2019
Leeskring in oprichting zoekt leden. Het lijkt me leuk om op regelmatige basis (1 x 6-8 weken) een boek te bespreken en met elkaar hierover van gedachten te wisselen. Dit kan bij mij thuis of roulerend onder de leden. Lees je ook graag en wil je mee doen, stuur dan een berichtje naar mij.

Almere

Anna (stuur email)
23-09-2018
Deze leesclub in oprichting zoekt 3 leden. Goedendag, ik ben Anna, 57 jaar, ik ben geïnteresseerd in moderne literatuur en ik zou dat graag met een kleine leesclub willen delen. Het kan bij mij thuis (seizoenenbuurt) of roulerend bij de leden. Bij interesse ontvang ik graag een berichtje. Groet, Anna

Zeewolde

Marjolein (stuur email)
13-08-2018
Naam Van den Ende Telefoonnummer 0618256924 Leeskring ? E-mail adres MissLibra68@hotmail.com Ik ben op zoek naar een leeskring /boekenclub voor dames vanaf zo'n 45 jaar. Ik lees zelf graag Nederlandse boeken, maar niet echt van die sf boeken of sterk verzonnen verhalen. Ik hou van realistische en eventueel biografische boeken. Schrijfsters als Marian Mudders, Saskia Noort, Heleen van Rooien kan ik erg waarderen. Misschien zijn er meer dames die dit leuk vinden of nog meer schrijfsters in dit genre kennen? Is er al een leeskring voor dit genre? Ik hoor het graag! Groetjes Marjolein

Zoek titel

Nieuws

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>