denieuwebibliotheek FlevoMeer Bibliotheek

MijnLeeskring.nl

  1. Home > 
  2. Oproepen

Oproepen

Almere

Laura (stuur email)
05-02-2020
Hallo, ik ben net in Almere komen wonen en zou het leuk vinden me aan te sluiten bij een leesclub of er eentje op te richten. Ik ben zelf 33 jaar oud en het liefst sluit ik me aan bij een leesclub met leeftijdsgenoten. Mochten er bestaande leesclubs zijn die leden zoeken dan hoor ik het graag. Ook als je samen met mij een leesclub wilt starten ontvang ik graag een berichtje :-)..

Lelystad

Elly (stuur email)
01-10-2019
Wij zoeken lezers die zich willen aansluiten bij onze leesclub. De leesclub bestaat al vanaf 1998 en komt 1x per maand op de woensdagavond bij elkaar. Op dit moment bestaat de groep uit 6 mannen/vrouwen. We lezen veel literatuur en ieder van ons kiest één maal per jaar een boek uit om te bespreken. Vaak vanuit de lijst van de bibliotheek, incidenteel schaffen we zelf iets aan. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je via de mail contact met ons zoeken.

Almere

Mary (stuur email)
25-05-2019
Ik ben op zoek naar mensen in Almere om een leeskring mee te vormen, waarbij we om de 4-6 weken bij elkaar komen. Mijn interesse gaat uit naar boeken van Hans Stolp, Bram Moerland of andere gnostici.

Lelystad

Neval Gölay (stuur email)
23-04-2019
Ik ben Neval Gölay, 57 jaar en ik wil graag lid worden van een leeskring in Lelystad die zich bezighoudt met literaire romans. Graag met andere vrouwen/mannen 50+. Alvast bedankt.

Almere

Esther (stuur email)
17-01-2019
Hi lieve mensen, Mijn naam is Esther, 27 jaar en gek op het lezen van boeken. Ik ben op zoek naar een groep jonge mensen (rond de 20/30) die met mij een leeskring zouden willen starten! In plaats van een boek bespreken te bespreken met een kop koffie, nemen we een een glas wijn bij. Ik sta open voor alle genres. Mijn doel is voornamelijk om te laten zien dat lezen niet suf hoeft te zijn en hoe leuk is het om met leeftijdsgenoten lekker over boeken te kunnen kletsen. Weet je een goede leeskring voor mij? Of lijkt je mijn idee super gezel? Schroom niet en reageer

Almere Stad

Yvonne (stuur email)
03-01-2019
Leeskring in oprichting zoekt leden. Het lijkt me leuk om op regelmatige basis (1 x 6-8 weken) een boek te bespreken en met elkaar hierover van gedachten te wisselen. Dit kan bij mij thuis of roulerend onder de leden. Lees je ook graag en wil je mee doen, stuur dan een berichtje naar mij.

Almere

Anna (stuur email)
23-09-2018
Deze leesclub in oprichting zoekt 3 leden. Goedendag, ik ben Anna, 57 jaar, ik ben geïnteresseerd in moderne literatuur en ik zou dat graag met een kleine leesclub willen delen. Het kan bij mij thuis (seizoenenbuurt) of roulerend bij de leden. Bij interesse ontvang ik graag een berichtje. Groet, Anna

Zeewolde

Marjolein (stuur email)
13-08-2018
Naam Van den Ende Telefoonnummer 0618256924 Leeskring ? E-mail adres MissLibra68@hotmail.com Ik ben op zoek naar een leeskring /boekenclub voor dames vanaf zo'n 45 jaar. Ik lees zelf graag Nederlandse boeken, maar niet echt van die sf boeken of sterk verzonnen verhalen. Ik hou van realistische en eventueel biografische boeken. Schrijfsters als Marian Mudders, Saskia Noort, Heleen van Rooien kan ik erg waarderen. Misschien zijn er meer dames die dit leuk vinden of nog meer schrijfsters in dit genre kennen? Is er al een leeskring voor dit genre? Ik hoor het graag! Groetjes Marjolein

Zoek titel

Nieuws

Helaas geen nieuws items gevonden.

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>