denieuwebibliotheek FlevoMeer Bibliotheek

MijnLeeskring.nl

  1. Home > 
  2. Oproepen

Oproepen

Lelystad

Vurgenie (stuur email)
19-09-2020
Oproep Leesclub, Ik ben Vurgenie en ik ga de leukste leesclub van Lelystad creëren. Ik ben op zoek naar een aantal vrouwen tussen 20-35 jaar in Lelystad om een leesclub mee te vormen, waarbij we om de 4-6 weken bij elkaar komen om over boeken te praten. Mijn interesse gaat uit naar zoet sappige romantische boeken, trillers, fantasy maar ook een beetje non fictie. Indien ik jullie warm heb gemaakt met mijn oproep, aarzel niet om mij een email te sturen naar dit email adres vurgenie_bregieta@hotmail.com. Groetjes, Vurgenie

Almere

Annett (stuur email)
01-09-2020
Ik ben op zoek naar een leesclub in Almere. Bestaat er een goep bij wie ik kan aansluiten of heeft iemand zin om met mij een leesclub te beginnen ?

Urk

Berdien (stuur email)
27-08-2020
Wij zijn op zoek naar een bestaande leeskring, of leden voor een nieuwe leeskring van vrouwen tussen de 20 en 30 jaar. Stuur gerust een mailtje als je je aangesproken voelt! Groetjes Berdien en Anna

Almere

Mary (stuur email)
25-05-2019
Ik ben op zoek naar mensen in Almere om een leeskring mee te vormen, waarbij we om de 4-6 weken bij elkaar komen. Mijn interesse gaat uit naar boeken van Hans Stolp, Bram Moerland of andere gnostici.

Lelystad

Neval Gölay (stuur email)
23-04-2019
Ik ben Neval Gölay, 57 jaar en ik wil graag lid worden van een leeskring in Lelystad die zich bezighoudt met literaire romans. Graag met andere vrouwen/mannen 50+. Alvast bedankt.

Zoek titel

Nieuws

Helaas geen nieuws items gevonden.

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>