denieuwebibliotheek FlevoMeer Bibliotheek

MijnLeeskring.nl

 1. Home > 
 2. Oproepen

Oproepen

Lelystad

Neval Gölay (stuur email)
23-04-2019
Ik ben Neval Gölay, 57 jaar en ik wil graag lid worden van een leeskring in Lelystad die zich bezighoudt met literaire romans. Graag met andere vrouwen/mannen 50+. Alvast bedankt.

Almere

Adri (stuur email)
11-04-2019
Het lijkt mij (Adri, 48 jaar) leuk om een leeskring op te richten. Het thema is boeken die verfilmd zijn waarbij we dan nog ook nog de film aansluitend kijken. Ik dacht aan eens per vier tot zes weken bij elkaar komen, roulerend bij iemand thuis. Ben je een boeken én filmliefhebber meld je dan aan en vermeld even kort wat voor genre in film en boeken je aanspreekt. Dames en heren van alle leeftijden zijn welkom.

Almere

Esther (stuur email)
17-01-2019
Hi lieve mensen, Mijn naam is Esther, 27 jaar en gek op het lezen van boeken. Ik ben op zoek naar een groep jonge mensen (rond de 20/30) die met mij een leeskring zouden willen starten! In plaats van een boek bespreken te bespreken met een kop koffie, nemen we een een glas wijn bij. Ik sta open voor alle genres. Mijn doel is voornamelijk om te laten zien dat lezen niet suf hoeft te zijn en hoe leuk is het om met leeftijdsgenoten lekker over boeken te kunnen kletsen. Weet je een goede leeskring voor mij? Of lijkt je mijn idee super gezel? Schroom niet en reageer

Almere Stad

Yvonne (stuur email)
03-01-2019
Leeskring in oprichting zoekt leden. Het lijkt me leuk om op regelmatige basis (1 x 6-8 weken) een boek te bespreken en met elkaar hierover van gedachten te wisselen. Dit kan bij mij thuis of roulerend onder de leden. Lees je ook graag en wil je mee doen, stuur dan een berichtje naar mij.

Almere

Anna (stuur email)
23-09-2018
Deze leesclub in oprichting zoekt 3 leden. Goedendag, ik ben Anna, 57 jaar, ik ben geïnteresseerd in moderne literatuur en ik zou dat graag met een kleine leesclub willen delen. Het kan bij mij thuis (seizoenenbuurt) of roulerend bij de leden. Bij interesse ontvang ik graag een berichtje. Groet, Anna

Zeewolde

Marjolein (stuur email)
13-08-2018
Naam Van den Ende Telefoonnummer 0618256924 Leeskring ? E-mail adres MissLibra68@hotmail.com Ik ben op zoek naar een leeskring /boekenclub voor dames vanaf zo'n 45 jaar. Ik lees zelf graag Nederlandse boeken, maar niet echt van die sf boeken of sterk verzonnen verhalen. Ik hou van realistische en eventueel biografische boeken. Schrijfsters als Marian Mudders, Saskia Noort, Heleen van Rooien kan ik erg waarderen. Misschien zijn er meer dames die dit leuk vinden of nog meer schrijfsters in dit genre kennen? Is er al een leeskring voor dit genre? Ik hoor het graag! Groetjes Marjolein

Dronten

Hennie de Ridder (stuur email)
04-10-2017
Wij zijn een leeskring(actief vanaf 2007)met 6 dames 50 en 60 +. Onlangs is er iemand gestopt,zodoende zijn wij op zoek naar een nieuw lid/leden.

Almere

Diana Sneep (stuur email)
16-07-2017
Als boekenverslinder ben ik vooral geïnteresseerd in moderne literatuur. Het lijkt me inspirerend en verruimend om de ervaringen hierover met anderen te delen en op deze manier meer uit een boek te kunnen halen. Ik woon in de Muziekwijk. Wie heeft hier ook zin in?

Zoek titel

Nieuws

 • Het thema van Boekenweek 2020 is Rebellen en dwarsdenkers, Özcan Akyol schrijft het Boekenweekessay

  Lees verder
 • Winnaars Jan Hanlo Essayprijs 2019 Groot en Klein bekend

  Lees verder
 • Barts BoekenClub

  Lees verder
 • Annie M.G. Schmidt-lezing door Marjolijn Hof

  Lees verder
 • Rob van Essen wint de Libris Literatuur Prijs 2019

  Lees verder
 • Shortlists BookSpot Gouden Strop en Schaduwprijs bekend

  Lees verder
 • Literaire festivals

  Lees verder
 • Shortlist Brusseprijs 2019

  Lees verder
 • Filter Vertaalprijs 2019 voor Jos Vos

  Lees verder
 • Woutertje Pieterse Prijs 2019 voor ‘Alles komt goed, altijd’

  Lees verder

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>