denieuwebibliotheek FlevoMeer Bibliotheek

MijnLeeskring.nl

  1. Home > 
  2. Oproepen

Oproepen

Almere

marielise reuchlin (stuur email)
06-02-2022
graag zou ik mij willen aansluiten bij een leeskring ,daar ik veel van lezen hou en het leuk vind om boeken te bespreken en uit te wisselen

Almere

Rosalie (stuur email)
30-12-2021
Ik ben op zoek naar mensen tussen de 20 en 30 jaar, die het leuk vinden om te kletsen over gelezen boeken. Mijn interesse gaat vooral uit naar (romantische) thrillers. Wie vind het leuk om dit met mij op te starten in de omgeving van Almere?

Lelystad

Gera van der Bruggen (stuur email)
11-10-2021
Ik zou graag een leesclubje starten voor vrouwen boven de 50 die in een groepje van 4 of 5 maandelijks een boek lezen en dit met elkaar bespreken. Ik heb hier geen ervaring in, maar het lijkt me leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste boeken en af en toe ook eens een boek te herlezen uit onze jonge tijd.

Emmeloord

Nathalie (stuur email)
26-05-2021
Ben jij net zoals ik iemand die houdt boeken ongeacht het genre? Laten we dan een boekenclub beginnen! Ik ben net in Emmeloord komen wonen en ik ben op zoek naar mensen van mijn leeftijd die ook graag over boeken en schrijvers willen praten. Zelf ben ik 26 jaar oud, het lijkt mij dan ook leuk om een groep te beginnen in de leeftijdscategorie van 20/35 jaar. Vrouwen en mannen en alles ertussenin, iedereen is welkom!

Lelystad

Ruben (stuur email)
13-05-2021
Mijn naam is Ruben en ik ben 27 jaar oud. Het lijkt mij leuk om samen met leeftijdsgenoten boeken te lezen en te bespreken. De leeskring richt zich op wereldliteratuur/literaire canon en is bedoeld voor jongeren en volwassenen t/m 30 jaar in Flevoland. Heb je interesse? Stuur mij dan een berichtje.

Lelystad

Cindel bantjes (stuur email)
14-02-2021
Ik ben opzoek naar dames die ook bij een lees club aan zouden willen sluiten. Vooral in de leeftijdscategorie 20 en daar boven. Het lijkt mij fijn om maandelijks samen te komen. Zo is het voor elke leessnelheid haalbaar om aan te sluiten. Het idee is dat elke maand een wisselend lid een boek aandraagt. Dit mag in elke soort chanre zijn. Zo lees je ook eens iets anders dan de boeken waar je voorkeur direct naar uitgaat. Het lijkt mij interessant en gezellig om te horen wat jouw visie is over het boek en hoe jij het verhaal interpreteerde. Ik mis het dat ik geen mensen om mij heen heb die van lezen houden. Vaak lees je een boek en dat sleurt je dan zo mee. Het is gewoon zonde als je dit met niemand kan delen. Dus Lijkt het jouw nou ook leuk en gezellig meld je dan vooral aan :D

Almere

Jeroen (stuur email)
28-09-2020
Wie vind het leuk om een lees-/beleefgroep Geschiedenis te starten in Almere? Ben jij ook een geschiedenisliefhebber stuur mij dan een berichtje. Groeten, Jeroen.

Lelystad

Vurgenie (stuur email)
19-09-2020
Oproep Leesclub, Ik ben Vurgenie en ik ga de leukste leesclub van Lelystad creëren. Ik ben op zoek naar een aantal vrouwen tussen 20-35 jaar in Lelystad om een leesclub mee te vormen, waarbij we om de 4-6 weken bij elkaar komen om over boeken te praten. Mijn interesse gaat uit naar zoet sappige romantische boeken, trillers, fantasy maar ook een beetje non fictie. Indien ik jullie warm heb gemaakt met mijn oproep, aarzel niet om mij een email te sturen naar dit email adres vurgenie_bregieta@hotmail.com. Groetjes, Vurgenie

Zoek titel

Nieuws

Helaas geen nieuws items gevonden.

Leeskring starten

Wilt u zelf een leeskring starten of mensen uitnodigen, plaats dan een  oproep op het prikbord (gratis)

Bekijk de oproepen >>

Plaats een oproep >>